Întrebări utile

Atelier virtual de artă autentică și artizanat.
Aici găsiți:

– Obiecte de artă, pictură originală tablouri pictate în ulei pe pânză, icoane tradiționale bizantine, pictură pe sticlă, portrete, peisaje, natură statică, de vânzare sau la comandă

– Servicii speciale destinate colecționarilor, iubitorilor de artă dar și pentru cei care doresc să facă un cadou special unei persoane dragi. Acestea sunt atât în domeniul picturii de șevalet cât și cel al artei religioase.

Artistul Călin Bogătean, vă consiliază conform cerințelor și preferințelor dumneavoastră în alegerea perfectă a cadoului sau a lucrării pe care v-o doriți. În galeria artistului Călin Bogătean găsiti tablouri originale pictate în ulei pe pânză: pictură peisaje, pictură natură statică, animale pictate, peisaje de toamnă, peisaje de iarnă, diferite flori și alte lucrări de artă plastică.

Galeria on line vă prezintă lucrări de vânzare cât și la comandă.
Puteți comanda:
-portrete în ulei și portrete realizate în cărbune pe carton, portrete de animale, naturi statice. Dacă lucrarea nu mai este disponibilă puteți solicita un alt tablou pe aceași temă iar artistul vă va executa unul-două din care dumneavoastră puteți alege.

Servicii:
– restaurare și reproduceri pictură, restaurare icoane pe lemn, cursuri de desen, cursuri de pictură portret, curs de pictură natură statică și curs de peisaje desfășurate în atelierul artistului sau on line.

Consultă categoriile care îţi arată cum comanzi, cum poți plăti și cum î-ți parvine lucrarea comandată.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s