Camere pictate pentru copii

Camere pictate pentru copii picturi pe perete

PICTURĂ CAMERE PENTRU COPII COMPOZIȚII DECORATIVE PE PERETE

Galerie de pictură, desene animate pentru copii. Lucrări originale de pictură, șcene animate, pictură pe perete destinată dezvoltarii armonioase a copiilor dumneavoastră. Aici gasiti soluția pentru a personaliza camera copilului dumneavoastră. Pictură decorativă pentru camere adulți, Tablouri decorative.

Puteți comanda pictura camerei dumneavoastră la orice mărime dorită.

Universul copiilor este reprezentat și exprimat prin culori, prin ele aceștia își dezvoltă gândirea, creativitatea și mai ales aceștia vor simți acel spațiu doar al lor. Acest univers este important a fi vesel și colorat iar atmosfera din familie linistită și armonioasă. În felul acesta aceștia se vor simți în siguranță. Pictând pereții din camera copilului îi veți ajuta să relaționeze mai ușor cu lumea din exterior. Imaginile trebuie să fie frumoase și adecvate personalității și felului de a fi al copilului.

Modalități și mod de lucru în pictura camerelor

Pictura murală este o tehnică de decorare a pereților. Pe o bază de vopsea lavabilă de calitate, se crează compoziția animată în funcție de personalitatea copilului și de pretențiile părinților după care se acoperă câmpurile de culoare cu vopsele acrilice. Vopseaua acrilică este mult superioară oricărui material, sunt super-lavabile, non-toxice, rezistente în timp, au un aspect lucios.

Orice proiect destinat decorării camerei oricarui copil se realizează după o informare în prealabil, se realizează un proiect fotografic al camerei, se dispun scenele virtual în programe speciale apoi sunt aprobate de beneficiar. Fiecare proiect este unic. Se poate executa proiectul oricărei camere și prin fotografierea acesteia de catre parinte și trimite prin e-mail pentru evaluare.

COSTURI

Prețul unui proiect depinde de amploare și complexitatea acestuia.

Pentru stabilirea exactă și corectă a manoperei și a materialelor este necesară aprobarea proiectului mai sus menționat de beneficiar.

Pentru proiectele trimise pe e-mail spre elaborare, este absolută necesară mentionarea suprafeței lungimea, lătimea și înălțimea camerei, precum și fotografiile peretelui / a pereților pe care îi doriți decorați.

Ulterior se va realiza o schiță camerei care va fi însoțită si de costurile aferente și vor fi supuse spre aprobare.
În prețul formulat sunt incluse manopera și culorile folosite, fiecare operațiune fiind detaliată amănunțit. Proiectul camerei este gratuit însă demararea lucrului este făcut odata ce clientul virează 50% din costul total al lucrării, în contul … click acest lucru certifică dorința clientului de a finaliza proiectul.

Trimiteți prin e-mail imaginea camerei dumneavoastră, descrieți proiectul dorit iar artistul vă va executa un proiect digital. Toate lucrările sunt unicat. Vino în întâmpinarea copilului tău, lumea lui este o lume de povești și desene animate, o lume de basm, adu-i povestea și personajele preferate în camera lui, pe perete. Recrează această lume mirifică ținând cont de personalitatea și creativitatea acestuia.

Prețul de manoperă este / 1 metru acesta nu include materialele

100 ron mp – compoziții decorative cu grad de difilcutate redus- tente plate (florală, vegetală, abstractă)

50 euro/  mp. compozitii cu peisaj cu grad de difilcutate mediu- degradeuri ( treceri de la o culoare la alta)

80 euro / mp.– compozitii de lux complexe, cu peisaj si degradeuri- personaje si fundal.( compoziții animate, compoziții cu personaje)

100 euro / mp.- Trompe-l’œil- pictura in culori acrylice, ulei cu efecte de  profunzime 3d ( compoziții iconografice, compoziții cu personaje)

150- 200 euro/ mp. – compozitii de lux personalizate- trompe-l’œil si aerografie-aplicații foițe-straturi suprapuneri- tehnica mixta 3d

 Proiectul digital al camerei este gratuit. Costurile materialelor și al suprafețelor vor fi calculate conform proiectului propus.
Acest serviciu este destinat doar Județului Mureș. Pentru restul țării sunt disponibile doar tablouri decorative cu desene animate, la orice mărime.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s