Portrete dupa fotografii vechi

Picturi realizate după fotografii vechi

Portrete în ulei după poze vechi
Portrete în ulei după poze vechi

Călin Bogătean este un fin analist, acesta surprinde stări ale modelului pe care le transpune pe pâmză în compozitii plastice. Aceste portrete pot fi: de detaliu fizionomic, până la compoziții complexe cu mai multe personaje.
Puteți realiza tablouri cu portrete si compoziții doar pe baza fotografiei digitale a persoanelor dragi, aceste proiecte individuale conțin la cerere: reconstituiri și curățiri ale defectelor faciale, creerea de compozitii doar pe baza acestora și a descrierilor făcute de dumneavoastră. Prețioasele dumneavoastre amintiri, pot fi recuperate acum prin refacerea digitală a unei poze vechi, oferindu-vă posibilitatea de a avea o imagine nouă dupa cea veche precum și realizarea unui tablou pictat în ulei astfel transformând acele amintiri în lucrări de artă pline de culoare. O readucere în prezent a imaginii de altădată de recreere a spațiului arhaic din fotografie se poate face acum într-un tablou care se pictează în ulei pe pânză, tablou ce reconfigurează cromatic imaginea de altădată a celor dragi, această operațiune este una elaborată, pretențioasă și de durată. Imagini în sepia, alb – negru trebuiesc refăcute de rupturi și dezlipiri de peliculă. Acolo unde porțiunile depășesc 30 % refacerea este uneori imposibilă. Acolo unde fețele sunt compromise pe porțiuni mai mari refacerea poate fi imposibilă.
Odată pregătită imaginea este creată compoziția pe pânză fiind apoi integrată în culoare.  Călin Bogătean trebuie să intre în atmosfera respectivă pentru a inteleagra și interpreta cât mai fidel personajele din imagine. Această operațiune cere multă îndemânare, pricepere și mai ales timp. Conform unei descrieri personale legate de culoarea ochilor, a feței, a părului precum și alte particularități  ale modelului, artistul va da viață imaginii trecute de timp. Călin Bogătean, a recreat imaginea bunicului de altadată, a personajelor participante sau dispărute în cel de-al doilea război mondial pe baza documentelor vechi a fotografiilor aparținătorilor și le-a transfigurat cu succes în compoziții picturale pline de viață și culoare.

Notă: retuşul, repararea fotografiilor vechi se procesează doar dacă acestea vor fi transpuse în picturi pe pânză.

Retușul, reparația fotografiei, eliminarea defectelor acolo unde există este gratuită precum și proiectul digital al tabloului.

Durata de execuţie a unui portret în ulei după o poză veche este de minim o lună şi jumătate pentru lucrări mai mici şi care conţin un singur personaj şi două-trei luni pentru lucrările mari. Prețul este afișat în tabelul destinat prețurilor conform dimensiunii și particularității lucrării propriu zise.
Aceste preturi nu includ costul ramei care este de 15% din valoarea lucrarii si este optională.

Portrete şi compozitii realizate după fotografii digitale
La cerere, artistul vă poate recrea spaţiul chiar şi corpurile în compoziţii pretenţioase, acesta elimină defectele acolo unde acestea sunt vizibile şi va transpune fizionomiile în personaje pe care doar vi le-aţi închipuit doar prin intermediul fotografiilor fizionomice digitale. Aceste compoziţii se realizează digital şi sunt supuse aprobării dumneavoastra înainte de a fi pictate.
Călin Bogătean a creat compoziţii complexe în care diferiţi clienţi au dorit să fie reprezentaţi: regi, baroni, ofiţeri, prinţi, prinţese, bufoni etc.

Trimiteți imaginea digitală de calitate, la o dimensiune cât mai mare şi câteva date legate de dimensiunea obiectului degradat şi veţi primi oferta privind executarea acestei lucrări .

Operațiuni în realizarea tablourilor dupa fotografii:

CUM VEI FURNIZA FOTOGRAFIILE TALE?

Portretinulei_Botean_dupapozaveche3Expediaţi una sau mai multe fotografii vechi pe care le-aţi scanat sau fotografiat în format digital de calitate, faceți o mică descriere a proiectului la care v-ați gândit iar artistul va analiza cerințele dumneavoastră și va elabora un proiect digital. Alege cum să fie reprezentat cel sau cea pe care dorești a fi pictat/pictată: bust, detaliu fizionomic, bust cu mâini, reprezentare anatomica totală dinamica sau statică, sau o compoziție specială în care eu sa creez un tablou deosebit pe baza doleanțelor și a elementelor descrise de tine.
Masura ideală sugerata pentru o compoziție în ulei pe pânză după fotografia ta veche poate fi: 40 x 50 cm., 50 x 60 cm., 60 x 70 cm, 80 x 70 cm., 70 x 100 cm, 100 x 150 cm. Această dimensiune se alege în funcție de destinația lucrării și de expunerea acestuia. Dacă aveți nelămuriri cereți detalii artistului.

DOREȘTI SĂ COMANZI RAMĂ LA LUCRAREA TA?

Lucrările executate se trimit în special fără ramă. Fiecare client comandă rama pe care el o crede ca i s-ar potrivi în funcție de preferințele sale. Pentru cei care doresc înrămarea lucrării, artistul poate trimite imaginea lucrării înrămată virtual în format digital în câteva variante de rame. Prețul acesteia nu este inclus în prețul lucrării, acesta este calculat separat și este raportat la dimensiunea și prețiozitatea ramei. Mai multe detalii despre acest segment consultă capitolul Rame..click

CUM PLĂTESC LUCRAREA?

Pentru comanda unei lucrari, avansul aceteia este de 50 %. reprezentand avans de siguranta in contul….click detalii. Acest lucru certifica seriozitatea si dorinta clientului de a comanda lucrea. Plata este calculata in euro, dar se poate plati si in lei conform cursului BNR/euro din acea zi.

Contul este vizualizat si supravegheat de artist, plata facuta va fi inregistrata, acest lucru certifica credibilitatea si seriozitatea clientului si ca atare serviciu pentru care a-ti apelat este demarat

CUM PRIMESC LUCRAREA?

Odata finalizata lucrarea, aceasta va fi expedia la adresa indicata de Dvs. dupa ce veti face dovada achitarii lucrarii. Aceasta va fi ambalata corespunzator, in asa fel incat ea sa va parvina in conditii perfecte. Transportul lurarii este suportat de beneficiar.

Notă. Toate lucrările sunt unicat. Comenzile sunt limitate. Prețuri pentru portretel după fotografii … click

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s